Medicatievergiftiging

Verminderen kans op medicatievergifiting bij nieuwe medicatie

Door het meten van creatinine en de nierfunctie in bloed

Medication Bij het voorschrijven van medicatie is voor de veiligheid van de patiënt een goede medicatiebewaking noodzakelijk. Het is belangrijk dat behandelaar, huisarts of apotheker de dosis van een medicament goed kiest. Bij het merendeel van de medicijnen dient hierbij extra rekening gehouden te worden met de kwaliteit van de nieren van de patiënt. De nier heeft namelijk invloed op de concentratie van het medicijn in bloed. Een verminderde nier verwerkt minder medicatie naar het urine dan een gezonde nier. Door direct bij de huisarts of apotheek de nierfunctie te meten aan de hand van creatinine kan ‘On the Spot’ een dosis controle van het medicijn plaatsvinden.

De Fisic Medimate maakt de nierfunctie controle op elke locatie mogelijk, binnen enkele minuten weet de behandelaar het resultaat van de bloedanalyse en kan de medicatie worden aangepast als dat nodig is.


Bipolaire StoornisUitdrogingHoge bloeddrukNierfalenHartfalen


Interesse?
Bent u geïnteresseerd om te kijken wat de Medimate voor u kan betekenen dan kunt u ons een vraag stellen, een gesprek aangaan of een productpresentatie aanvragen. Ik wil meer weten