13/07/2021 - Investeren in Fisic

Medimate analyse

Unieke kans om te investeren in verbeteren van kwaliteit van leven.

De Medimate van Fisic is een unieke en gepatenteerde zelftest die patiënten helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van hun leven.

Door te investeren in Fisic maak je het mogelijk dat patiënten thuis of bij de behandelend arts direct verschillende bloed- en urinewaarden kunnen meten. Hierdoor krijgt de patiënt meer zekerheid en regie. En worden zelfs ziekenhuisopnames voorkomen.

Met de Medimate kan bijvoorbeeld bij patiënten met een bipolaire stoornis makkelijk en snel de lithiumspiegel worden gemeten. Dit voorkomt vergiftiging en ernstig blijvende schade voor patiënten en eventueel opnames in het ziekenhuis.

Ook kunnen patiënten met totale parenterale voeding thuis direct uitdroging detecteren. Ook hiermee worden ziekenhuisopnames voorkomen.

De Medimate is uitvoerig getest. Ook in de praktijk. De meetwaarden zijn tevens gevalideerd en diverse ggz-instellingen in Nederland maken inmiddels gebruik van de Medimate.

We willen de Medimate echter toepasbaar maken voor urine- of bloedtesten bij veel meer ziektebeelden. En toegankelijk voor een nog grotere groep patiënten. Het liefst ook als zelftest in hun thuissituatie.

Om die doelen te realiseren, zoeken we mensen die ons helpen deze ambities in Nederland en internationaal waar te maken door € 5.000,-- te investeren in de verdere ontwikkeling van de Medimate.

Meer informatie over deze unieke kans om te investeren in het verbeteren van de kwaliteit van leven voor veel patiënten, vind je in de prospectus. Of neem contact op met Steven Staal.

Prospectus Flyer