22/03/2022 - Webinar lithium PoCT

Voor professionals die meer willen weten over de mogelijkheden en voordelen van Point-of-Care meting van lithium, organiseren we met regelmaat twee verschillende webinars: een kennismakings- en een verdiepende sessie.

Lunchtafel

Tijdens de online lunchtafel lithiummeting vertelt Ingrid Knipping (verpleegkundig specialist GGZ Oost Brabant) over haar ervaringen met het op locatie meten van de lithiumspiegel van patiënten.

Tijdens dit webinar maak je kennis met de werkwijze, de voordelen en mogelijkheden van het meten van lithium en kreatine op locatie. Dit webinar is speciaal afgestemd op behandelaars die hier meer over willen weten.

Deelnemen is gratis. Klik hier voor meer informatie, de datum van dit webinar en hoe je kunt deelnemen.

Lunchtafel lithiummeting

Experttafel

De Experttafel lithiummeting is gericht op het delen van ervaringen door behandelaars/professionals die al bekend zijn met het meten van lithium- en kreatinewaarden met de Medimate.

Tijdens dit lunchwebinar delen Marius Reijnen (verpleegkundig specialist GGZ Eindhoven) en Ingrid Knipping inzichten vanuit onderzoek en gebruik in de praktijk over de toepassing van de Medimate.

Interesse om deel te nemen? Klik dan hier voor meer informatie, de datum en om je aan te melden voor gratis deelname.

Experttafel lithiummeting