Experttafel lithiummeting 1 dec

Voor behandelaars die al bekend zijn met de meting van de lithiumspiegel met de Medimate organiseren we eenmaal per kwartaal rondom lunchtijd een experttafel lithiummeting.

Tijdens deze online lunchsessie delen Marius Reijnen (verpleegkundigspecialist GGZ Eindhoven) en Ingrid Knipping (verpleegkundig specialist GGZ Oost Brabant) inzichten vanuit onderzoek en het gebruik in de dagelijkse praktijk van de Medimate.

Daarnaast is er volop gelegenheid om met elkaar te discussiëren en eigen ervaringen te bespreken. Want een belangrijk doel van deze experttafels is om er voor te zorgen dat behandelaars/professionals hun kennis en ervaringen rond het op locatie meten van lithium- en kreatininewaarden – ook bij reguliere metingen- met elkaar delen.

Interesse om deel te nemen? Meld je dan vooraf aan voor deelname aan deze gratis experttafels. De eerstvolgende verzorgen we op donderdag 1 december van 12.05 tot 12.50 uur .

Na ontvangst van je aanmelding ontvang je op tijd de deelnamelink naar MS-TEAMS. Want tijdens deze experttafel bieden we graag de mogelijkheid om elkaar vragen te stellen of met elkaar in discussie te gaan. Geen webinar dus maar een online roundtable met vakgenoten.

Ja ik neem deel aan deze experttafel lithiummeting


Maak je nog geen gebruik van de Medimate dan ben je welkom tijdens de ‘lunchtafel lithiummeting’. Daarin maak je kennis met de werkwijze, de voordelen en mogelijkheden van het meten van lithium en kreatine op locatie.