Lunchtafel lithiummeting 8 dec

Binnen 10 minuten vanuit een vingerprik bloed met de Medimate de bloedwaarden van lithiummedicatie en kreatinine meten en door kunnen spreken met de patiënt. Ingrid Knipping (verpleegkundig specialist GGZ) deelt tijdens dit lunchwebinar haar ervaringen daarmee.

Voor haar afstudeerproject van haar opleiding tot verpleegkundig specialiste GGZ, heeft Ingrid onderzoek gedaan naar het gebruik van de Medimate in de praktijk. Daarbij heeft ze goede ervaringen opgedaan met het direct bespreken van de resultaten van de metingen met patiënten. Hierdoor krijgen zij beter inzicht in de lithiumspiegel, zijn patiënten meer betrokken bij hun behandeling en voelen zij zich minder onzeker. Het resultaat daarvan is dat de therapietrouw toeneemt en veel patiënten hun gedrag rond de medicatie aanpassen.

Tijdens de online lunchtafel (webinar) die we verzorgen, vertelt Ingrid Knipping uitgebreid over deze en andere ervaringen met lithiummeting op locatie en de voordelen daarvan.

Deelnemen is gratis en kan op donderdag 8 december van 12.05 tot 12.50 uur.

Interesse in deelname? Meld je dan vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink naar MS-TEAMS kunnen sturen. Want tijdens deze lunchtafel nodigen we je ook graag uit om je vragen te stellen of met elkaar te discussiëren. Meer een roundtable dan een webinar dus.

Ja ik neem deel aan deze lunchtafel lithiummeting
Maak je al gebruik van de Medimate dan ben je welkom om deel te nemen de verdiepende ‘experttafel lithiummeting’.